Jo Vestly Produksjon


Jo Vestly Produksjon (JVP) er paraplyen for et mediehus som består av event- og videoproduksjon, artistformidling og plateselskap.

Jo Vestly Produksjon - Event har utviklet og gjennomført mange store arrangementer, slike som åpningsseremonien for Ski VM ´97 og seiersseremoniene under Lillehammer OL´94. Jo Vestly var teknisk produsent for Pave-messen på Akershus og har ytt assistanse som produsentselskap til kongehuset ved en rekke anledninger. Selskapet har hatt store oppgaver knyttet til næringslivsbegivenheter. Åpningshøytideligheten ved igangsettelsen av Troll-produksjonen - naturgassen til Europa - er blant de mest omfattende i sitt slag i Norge. JVP Event har likeledes hatt ansvaret for en lang rekke viktige jubileumsfeiringer med utgangspunkt i nærings- og organisasjonsliv samt offentlig institusjoner. Se forøvrig referanser om vidt spekter av oppdrag.

Jo Vestly er selskapets stifter og bygger blant annet på erfaringer som produsent i NRK/Fjernsynet  gjennom 15 år. JVP har gjennom sitt datterselskap, Polyvisjon AS, og for egen maskin produsert en rekke TV-programmer og videopresentasjoner. I forbindelse med større event-satsninger er ofte multimedia-prosjekter integrert.

Jo Vestly Produksjon Impresario er management for artister og driver artistformidling til alle typer arrangører. Som medlem av bransjeorganisasjonen Den norske Impresarioforening (Denif), er firmaet knyttet til det omfattende kontaktnettet som formidling av norske og utenlandske artister baserer seg på. JVP Impresario kan derfor hjelpe arrangører over hele landet med å engasjere artister og kunstnere i alle kategorier.

Jo Vestly Produksjon - JVP Records er plateselskapet som særlig er kjent for produksjonen av Anne-Cath. Vestlys omfattende repertoar med lydbøker. Også andre utgivelser på barnesektoren er gjennomført, bl. a. med Lars Klevstrand og Steinar Ofsdal.

Selskapet er medlem av Foreningen Norske Plateselskaper (FONO).


Jo Vestly Produksjon
Korvaldv. 84, 3050 Mjøndalen
Telefon: 67 16 62 00. Telefax: 67 16 62 01.
jvp@jvp.no
Webdesign av Enkélweb som tilbyr arrangementsfilming i semiproklassen.